Kanawokki japanilaisittain

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)250 g    275 kcal58 g0 g5,3 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 250 g0,7 kpl   45 kcal1,4 g6,3 g1 g1,7 g
Parsakaali brokkoli 130 g0,4 kpl   46 kcal6 g2,5 g0,4 g3,3 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Herkkusieni 40 g2,7 kpl  1,3 dl6,4 kcal0,8 g0,1 g0,1 g0,6 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g40 g    34 kcal1,7 g7,6 g0 g0 g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g15 g    11 kcal1,2 g1,2 g0,5 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
846 g    544 kcal70 g24 g18 g7,7 g
Ravintosisältö / annos423 g    272 kcal35 g12 g8,9 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal8,3 g2,8 g2,1 g0,9 g
1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.