Lohi-muusivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään150 g    297 kcal26 g0 g23 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g360 g5,1 kpl   216 kcal5,4 g47 g0,4 g3,2 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100 g    30 kcal4,6 g1,9 g0,3 g1,6 g
Kesäkurpitsa40 g0,1 kpl   6,8 kcal0,2 g1 g0,2 g0,3 g
Sipuli (kuorittu)15 g0,3 kpl  0,2 dl4,1 kcal0,2 g0,7 g0 g0,3 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
883 g    687 kcal36 g50 g39 g5,4 g
Ravintosisältö / annos294 g    229 kcal12 g17 g13 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal4,1 g5,7 g4,4 g0,6 g
Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.