Mummin omenakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g195 g    663 kcal23 g117 g5,5 g23 g
Leivinjauhe 13 g 2,5 tl0,8 rl 22 kcal0,7 g4,7 g0 g0,1 g
Sokeri 127 g42 kpl32 tl11 rl1,5 dl516 kcal0 g127 g0 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150 g 30 tl10 rl1,5 dl51 kcal4,6 g7,4 g0,2 g0 g
Margariini 60%, keskiarvo 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl266 kcal0,2 g0,2 g30 g0 g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400 g    142 kcal0,6 g28 g0,4 g8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
935 g    1660 kcal30 g285 g36 g32 g
Ravintosisältö / annos93 g    165 kcal2,9 g28 g3,6 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    178 kcal3,2 g30 g3,9 g3,4 g
-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!