Kaalipossupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 800 g2/3 kpl  20 dl222 kcal10 g33 g1,6 g17 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g500 g    650 kcal105 g0 g21 g0 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100 g    30 kcal1 g4 g0,3 g0 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1745 g    1009 kcal120 g56 g23 g24 g
Ravintosisältö / annos218 g    126 kcal15 g7 g2,9 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal6,9 g3,2 g1,3 g1,4 g
Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.