Punainen Pekoni-Makkarapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g540 g    1350 kcal45 g43 g108 g3,2 g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot150 g    435 kcal21 g1,5 g39 g0 g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g600 g    114 kcal3,6 g30 g1,8 g8,4 g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)390 g  26 rl3,9 dl137 kcal6,2 g27 g0,4 g5,5 g
Sipuli (kuorittu)125 g2,3 kpl  1,4 dl34 kcal1,6 g6 g0,3 g2,1 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g140 g    462 kcal17 g95 g2,7 g10 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2456 g    2562 kcal95 g203 g155 g29 g
Ravintosisältö / annos614 g    641 kcal24 g51 g39 g7,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal3,9 g8,3 g6,3 g1,2 g
10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita