Possupihvit uunissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan ulkofileepihvi, naturel, HK260 g    348 kcal57 g0 g16 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Sinappi, mieto, meira 125g10 g 2 tl0,6 rl0,1 dl17 kcal0,4 g2,2 g0,7 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10 g    10 kcal0,1 g1,8 g0 g0 g
Vaalea siirappi,700g2.5 g    8 kcal0 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
293 g    473 kcal58 g5,9 g26 g0 g
Ravintosisältö / annos146 g    236 kcal29 g2,9 g13 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    162 kcal20 g2 g9 g0 g
Laita pihvit kasvisten päälle uunivuokaan.

Sekoita kastikkeen aineet ja mausta vielä oman maun mukaan suolalla ja pippureilla.

Voitele pihvit kastikkeella.

Käännä ne, kun ovat ruskistuneet ja voitele uudelleen.