Ruusukaalivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruusukaali 500 g33 kpl  8,3 dl122 kcal6,9 g10 g2,5 g13 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 500 g    643 kcal104 g0 g25 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g450 g  30 rl4,5 dl158 kcal7,2 g31 g0,5 g6,3 g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g150 g    585 kcal44 g2,3 g45 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1611 g    1600 kcal162 g43 g83 g19 g
Ravintosisältö / annos403 g    400 kcal40 g11 g21 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal10 g2,7 g5,2 g1,2 g
Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.