Mausteinen naudanlihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Naudan Sisäpaisti500 g    550 kcal110 g0,5 g15 g0 g
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Chili paprika punainen45 g    18 kcal0,9 g4,1 g0 g0 g
Sokeri 5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Suola, annos 3g8 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprikajauhe 5 g 2,5 tl0,8 rl 16 kcal0,7 g0,9 g0,7 g1,9 g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g400 g    144 kcal7,2 g26 g1,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1053 g    858 kcal120 g40 g27 g3,3 g
Ravintosisältö / annos263 g    214 kcal30 g10 g6,8 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal11 g3,8 g2,6 g0,3 g
Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.