Paistettu viljaseos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kolmen viljan helmi (Torino), annos 65g250 g    875 kcal22 g175 g4 g28 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Paprikajauhe 2.5 g 1,3 tl0,4 rl 8 kcal0,4 g0,5 g0,3 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1263 g    971 kcal22 g176 g14 g28 g
Ravintosisältö / annos316 g    243 kcal5,5 g44 g3,6 g7,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal1,7 g14 g1,1 g2,2 g
Kiehauta litra vettä ja mausta se suolalla.

Lisää kolmen viljan helmet sekaan ja keitä 20-25 minuuttia.

Valuta kypsät helmet lävikössä.

Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa ja lisää siihen paprikajauhe sekä curry.

Pyörittele hieman ennen kuin lisään viljaseoksen.

Kääntele seosta hetken ja tarkoa mausteisen nausanlihapadan kanssa.