Broileripiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)400 g    520 kcal72 g8,8 g24 g0,4 g
Kukkakaali100 g    20 kcal1,8 g2,2 g0,2 g2,3 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Käsinpoimittu kevätsipuli20 g    5,4 kcal0,3 g0,8 g0,1 g0,2 g
Ruokakerma Valio 5%200 g    120 kcal2,4 g5,6 g10 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai200 g  20 rl3,1 dl700 kcal24 g142 g4,2 g6 g
Pirkka juokseva rypsiöljyvalmiste 450ml100 g    720 kcal0 g0 g80 g0 g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200 g    130 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Leivinjauhe5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1280 g    2282 kcal108 g173 g131 g10 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    178 kcal8,4 g14 g10 g0,8 g
Sekoita jauhot, leivinjauhe ja rypsiöljy keskenään murumaiseksi seokseksi.

Mausta suolalla.

Lisää kermaviili ja sekoita taikinaksi.

Anna jäähtyä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.

Paista broilerisuikaleet.

Keitä kukkakaalit.

Pilko paprika ja kevätsipuli.

Tasoita taikina uunivuoan pohjalle, lisää täyteainekset.

Kaada ruokakerma täytteen päälle.

Paista n. 200 asteisessa uunissa kunnes piirakka on kypsä.