Sirkan jäätelökakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl300 g    1020 kcal6 g9 g105 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100 g    250 kcal14 g3,4 g20 g0 g
Välipalakeksi, digestive 90 g    385 kcal5,8 g53 g16 g3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
723 g    2455 kcal33 g243 g147 g3 g
Ravintosisältö / annos723 g    2455 kcal33 g243 g147 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    340 kcal4,5 g34 g20 g0,4 g
Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.