Omenapiirakka (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100 g    730 kcal1 g1 g80 g0 g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150 g    510 kcal3 g4,5 g54 g0 g
Kookoshiutale 35 g  7 rl1 dl231 kcal2,8 g2,2 g23 g5,7 g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 560 g2,8 kpl   216 kcal0,9 g46 g0,5 g8,4 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g100 g    610 kcal19 g5 g55 g0 g
Seesaminsiemen, kuorineen 40 g 13 tl4,4 rl2/3 dl270 kcal11 g2,8 g23 g4,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
987 g    2574 kcal38 g63 g235 g19 g
Ravintosisältö / annos123 g    321 kcal4,7 g7,8 g29 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    261 kcal3,8 g6,4 g24 g1,9 g
Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.