Kaalinlaskija

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g10 g    73 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Aurajuusto (Valio), annos 17g25 g    85 kcal5 g0 g7,2 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Kaali, valkokaali500 g    106 kcal6 g17 g1 g11 g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1340 g    1664 kcal107 g32 g122 g17 g
Ravintosisältö / annos335 g    416 kcal27 g8,1 g31 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    124 kcal8 g2,4 g9 g1,2 g
Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.