Jauhis-kaalimössö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30 g    219 kcal0,3 g0,3 g24 g0 g
Valkokaali keräkaali 500 g0,4 kpl  13 dl139 kcal5,9 g20 g1 g11 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30 g    29 kcal0,3 g5,5 g0 g0 g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.6 g    2,3 kcal0 g0,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1016 g    1290 kcal77 g29 g93 g11 g
Ravintosisältö / annos339 g    430 kcal26 g10 g31 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal7,6 g2,9 g9 g1,1 g
Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.