Seitipata HY

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g400 g    300 kcal68 g0 g3,2 g0 g
Perunasipulisekoitus 500g500 g    340 kcal8 g75 g0,5 g0 g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g300 g    90 kcal6 g9 g1,2 g7,5 g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g10 g    22 kcal1,7 g1,7 g0,9 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1460 g    902 kcal86 g97 g16 g9 g
Ravintosisältö / annos365 g    225 kcal22 g24 g4 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal5,9 g6,6 g1,1 g0,6 g
Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.