Grillikanapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, grillattu 250 g2 kpl   733 kcal57 g0 g57 g0 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Chili paprika punainen5 g    2 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Basilika, tuore 5 g  2,5 rl0,4 dl1,4 kcal0,2 g0,1 g0 g0,1 g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty450 g    630 kcal23 g126 g3,1 g15 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
874 g    1664 kcal82 g132 g90 g17 g
Ravintosisältö / annos219 g    417 kcal21 g33 g23 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    190 kcal9 g15 g10 g2 g
Keitä pasta.

Kuullota sipuli ja valkosipuli reilussa oliiviöljyssä, lisää chili ja tomaatit puolikkaina.

Anna muhia.

Lisää grillattu broilerinkoipi siivottuna.