Lanttukalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 200 g0,6 kpl   70 kcal9 g3,9 g0,6 g5 g
Lanttu 57 g    17 kcal0,6 g2,6 g0,2 g1 g
Kasvisliemikuutio 22 g2 kpl   67 kcal2,1 g3 g5,2 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Kesäkurpitsa zucchini 120 g0,3 kpl   22 kcal0,7 g3 g0,5 g0,8 g
Tomaattipyree, Pirkka30 g    25 kcal1 g5,7 g0,3 g0,3 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Seiti pakaste 300 g    233 kcal53 g0 g2,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1528 g    592 kcal68 g24 g23 g9 g
Ravintosisältö / annos382 g    148 kcal17 g6 g5,8 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal4,5 g1,6 g1,5 g0,6 g
Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.