Lusikkakeksit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g225 g    1643 kcal2,3 g2,3 g180 g0 g
Sokeri 64 g21 kpl16 tl5,3 rl3/4 dl259 kcal0 g64 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 200 g  20 rl3,1 dl686 kcal20 g140 g2,4 g7 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Vadelmahillo (Pirkka)35 g    77 kcal0,1 g19 g0,1 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
537 g    2705 kcal23 g234 g183 g7,6 g
Ravintosisältö / annos18 g    91 kcal0,8 g7,9 g6,1 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    504 kcal4,3 g44 g34 g1,4 g
Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.