Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hirvenliha 400 g    450 kcal85 g0 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Jauheliha porsaan 12%200 g    424 kcal36 g0 g24 g0 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150 g 30 tl10 rl1,5 dl416 kcal3 g4,5 g42 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk200 g  13 rl2 dl54 kcal1,2 g11 g0,4 g2,8 g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä50 g    155 kcal5,5 g0,1 g14 g0 g
Juusto, mozzarella 50 g    130 kcal9 g0 g10 g0 g
Soijakastike 15 g 2,5 tl0,8 rl0,1 dl9 kcal0,8 g1,4 g0 g0 g
Lasagnelevy, euroshopper200 g    700 kcal24 g142 g2,8 g0 g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g15 g    96 kcal0,2 g0,5 g11 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1350 g    2538 kcal165 g162 g126 g3,8 g
Ravintosisältö / annos225 g    423 kcal28 g27 g21 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    188 kcal12 g12 g9 g0,3 g
Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.