Minestronekeitto Siken tapaan

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140 g    490 kcal20 g0,7 g45 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Peruna, keskikokoinen 60g180 g2,6 kpl   108 kcal2,7 g23 g0,2 g1,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g190 g2,9 kpl   53 kcal1,1 g11 g0,4 g4,8 g
Kaali, valkokaali400 g    84 kcal4,8 g14 g0,8 g8,4 g
Tomaattimurska 370 g  25 rl3,7 dl109 kcal2,1 g20 g0,7 g7 g
Suuret valkoiset pavut (Go green), annos 230g285 g    257 kcal20 g40 g1,7 g23 g
Kasvisliemikuutio, Knorr22 g    62 kcal1,8 g2,1 g5,3 g0,4 g
Vesi750 g 150 tl50 rl7,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2487 g    1203 kcal54 g118 g54 g48 g
Ravintosisältö / annos2487 g    1203 kcal54 g118 g54 g48 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal2,2 g4,7 g2,2 g1,9 g
Kuullota pekomikuutioita omassa rasvassaan.

Lisää pannulle myös kolme sipulia kuutioituna sekä 2-3 sellerinvartta, kolmen porkkanan ja kolmen perunan palaset sekä noin puolikas pientä kaalta pilkottuna.

Kaada ainekset kattilaan, lisää vettä, purkki tomaattimurskaa ja pari kasvisliemikuutiota, sekä pari laakerinlehteä.

Keitä kypsäksi ja viimeistele mausteet.