Gruusialainen kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500 g    317 kcal18 g51 g3 g32 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400 g    910 kcal76 g0 g68 g0 g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100 g    11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 3 g3/4 kpl   3,2 kcal0,2 g0,5 g0 g0,1 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150 g 30 tl10 rl1,5 dl416 kcal3 g4,5 g42 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka150 g    123 kcal5,1 g29 g1,5 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2853 g    1793 kcal104 g89 g115 g34 g
Ravintosisältö / annos476 g    299 kcal17 g15 g19 g5,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal3,6 g3,1 g4 g1,2 g
1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min