Englantilainen hedelmäkakku (glut, maidoton)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)200 g    1440 kcal0 g0 g160 g0 g
Sokeri 190 g63 kpl48 tl16 rl2,2 dl771 kcal0 g190 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 180 g3 kpl   226 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Hasselpähkinä 70 g70 kpl 7 rl1,1 dl451 kcal10 g2,4 g43 g12 g
Kuivatut sekahedelmät, rainbow (Inex), annos 100g200 g    540 kcal4 g118 g0 g15 g
Jaloviina 40% (Alko), annos 30g50 g    115 kcal0 g0 g0 g0 g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g230 g    805 kcal8,1 g186 g2,3 g6,9 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
1140 g    4405 kcal42 g511 g221 g34 g
Ravintosisältö / annos48 g    185 kcal1,8 g22 g9 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    386 kcal3,7 g45 g19 g3 g
- vaahdota margariini ja sokeri
- lisää munat (3 kpl) yksitellen
- lisää hasselpähkinärouhe (1 dl) ja haluamasi kuivahedelmät (3dl)
- lisää jaloviina*
- sekoita leivinjauhe (2 tl) jauhoihin (vajaa 4 dl) ja kaada sekaan
- lisää vaniljasokeri (2 tl)
- kaada kuivakakkuvuokaan, paista 160° noin 1 h