Eppan bataattivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1000 g7,7 kpl   809 kcal16 g168 g0,5 g30 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200 g 40 tl13 rl2 dl780 kcal4,3 g4,4 g84 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Oivariini, 60 (100g)30 g    165 kcal0,3 g0,3 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1340 g    1911 kcal34 g173 g114 g30 g
Ravintosisältö / annos1340 g    1911 kcal34 g173 g114 g30 g
Ravintosisältö / 100g100 g    143 kcal2,5 g13 g8,5 g2,2 g
Keitä bataatti kypsäksi ja soseuta.

Anna jäähtyä ja lisää smetana ja kananmunat ja mausta.

Kumoa uunivuokaan ja ripottele pinnalle hieman korppujauhoja.

Paista 175c n.30min