Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g55 g    79 kcal6,9 g0,2 g5,7 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketsuppi, Heinz50 g 10 tl2,8 rl0,4 dl52 kcal0,5 g12 g0,1 g0,6 g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g50 g    190 kcal11 g0,5 g17 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Polar5 (Valoi), annos 100g150 g    270 kcal51 g0 g7,5 g0 g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g80 g    48 kcal0,3 g12 g0,1 g1,1 g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g30 g    101 kcal6,6 g0,1 g8,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
1118 g    1609 kcal172 g33 g89 g4,5 g
Ravintosisältö / annos124 g    178 kcal19 g3,6 g10 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal15 g2,9 g8 g0,4 g
Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.