Linssi-kasviskeitto, Seppovaari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy rainbow20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Paprika, punainen90 g    23 kcal0,8 g4,1 g0,4 g1,8 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Kruunusekoitus, apetit300 g    66 kcal5,1 g9 g0,6 g6,6 g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g300 g    285 kcal60 g0 g2,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150 g    17 kcal1,7 g1,7 g0,3 g1,5 g
Parsakaali brokkoli 100 g0,3 kpl   35 kcal4,6 g2 g0,3 g2,5 g
Kesäkurpitsa zucchini 100 g0,3 kpl   18 kcal0,6 g2,5 g0,4 g0,7 g
Linssi-punainen (raaka)280 g    851 kcal70 g140 g2,8 g25 g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g20 g    56 kcal4 g1 g4 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3530 g    1578 kcal148 g170 g31 g42 g
Ravintosisältö / annos353 g    158 kcal15 g17 g3,1 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal4,2 g4,8 g0,9 g1,2 g
Kuullotetaan sipuli curryssä ja öljyssä, samoin broileri ja mahd.

myös juurekset.

Sitten keitetään koko soppa, punaiset linssit huuhdellaan hyvin ja keitetään noin 10 min.