Porkkanakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 400 g6,2 kpl   131 kcal2,5 g22 g0,8 g10 g
Vehnäjauho puolikarkea 390 g  39 rl6 dl1338 kcal40 g273 g4,7 g14 g
Kananmuna kuorineen punnittu408 g6,8 kpl   514 kcal45 g1,2 g37 g0 g
Sokeri 383 g128 kpl96 tl32 rl4,5 dl1553 kcal0 g382 g0 g0 g
Leivinjauhe 20 g 4 tl1,3 rl 35 kcal1 g7,6 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20 g    80 kcal0 g20 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30 g    109 kcal1,1 g24 g1,1 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 158 g 32 tl11 rl1,8 dl1391 kcal0 g0 g157 g0 g
Kardemumma, annos 2g10 g    31 kcal1,1 g6,8 g0,7 g2,8 g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 400 g20 kpl 27 rl4 dl1191 kcal74 g10 g96 g0 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl710 kcal0,8 g0,4 g80 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g180 g    720 kcal0 g180 g0 g0 g
Mantelirouhe, 1 rkl65 g    376 kcal14 g3,4 g33 g7,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
25 annosta
2563 g    8180 kcal179 g930 g410 g34 g
Ravintosisältö / annos103 g    329 kcal7,2 g37 g16 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    319 kcal7 g36 g16 g1,3 g
Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.