Maa-artisokkakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maa-artisokka 400 g5,7 kpl   182 kcal2 g33 g0,8 g16 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28 g    34 kcal0,7 g1,7 g2,5 g0,4 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit50 g    65 kcal1,5 g1 g6,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1478 g    461 kcal8,7 g75 g10 g19 g
Ravintosisältö / annos1478 g    461 kcal8,7 g75 g10 g19 g
Ravintosisältö / 100g100 g    31 kcal0,6 g5 g0,7 g1,3 g
Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.