Broileria kaalipedillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 1000 g    2073 kcal162 g0 g160 g0 g
Kaali, valkokaali1000 g    211 kcal12 g34 g2 g21 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2000 g    2284 kcal174 g34 g162 g21 g
Ravintosisältö / annos500 g    571 kcal44 g8,5 g41 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal8,7 g1,7 g8,1 g1,1 g
Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.