Kaaliporkkanamuhennos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali835 g    176 kcal10 g28 g1,7 g18 g
Porkkana, keskikokoinen 65g315 g4,9 kpl   88 kcal1,9 g19 g0,6 g7,9 g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)400 g    960 kcal70 g0 g80 g0 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1800 g    1549 kcal89 g52 g115 g25 g
Ravintosisältö / annos360 g    310 kcal18 g10 g23 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal5 g2,9 g6,4 g1,4 g
-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita