Macaroni alla carbonara e broccoli

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, pasta 55 g  6,9 rl1 dl180 kcal5,6 g37 g0,6 g1,8 g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g60 g    63 kcal11 g0,3 g1,8 g0 g
Oliiviöljy 4 g 0,8 tl0,3 rl 35 kcal0 g0 g4 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5 g0,9 kpl   3,6 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g63 g    50 kcal0,9 g4,2 g3,1 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 30 g1/2 kpl   38 kcal3,3 g0,1 g2,7 g0 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100 g    30 kcal4,6 g1,9 g0,3 g1,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
315 g    400 kcal26 g44 g13 g3,5 g
Ravintosisältö / annos315 g    400 kcal26 g44 g13 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal8,3 g14 g4 g1,1 g
Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)