Kanakeitto kermainen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g350 g    497 kcal105 g0 g7 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g260 g4 kpl   73 kcal1,6 g16 g0,5 g6,5 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Peruna, keskikokoinen 60g240 g3,4 kpl   144 kcal3,6 g31 g0,2 g2,2 g
Vesi900 g 180 tl60 rl9 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit30 g    39 kcal0,9 g0,6 g3,9 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 6 g 1,2 tl0,4 rl0,1 dl43 kcal0 g0 g4,8 g0 g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g250 g    225 kcal7,5 g8,8 g18 g1,7 g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g100 g    120 kcal3,3 g4,8 g10 g0 g
Vihreä papu 200 g13 kpl 22 rl3,6 dl64 kcal3,9 g8,1 g0,4 g4,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2426 g    1323 kcal130 g93 g45 g17 g
Ravintosisältö / annos2426 g    1323 kcal130 g93 g45 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal5,3 g3,8 g1,8 g0,7 g
Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.