Tonnikalapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Basilika, tuore30 g    12 kcal0,9 g1,5 g0,2 g1,2 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g50 g    180 kcal14 g0,1 g14 g0 g
Tomaattimurska (Euro shopper)400 g  27 rl4 dl120 kcal4 g16 g1,6 g0,8 g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)185 g    215 kcal47 g0 g1,5 g0 g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla125 g    421 kcal17 g84 g2,5 g7,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
830 g    1244 kcal84 g103 g52 g10 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    150 kcal10 g12 g6,2 g1,1 g
Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.