Banana Bread

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 120 g  12 rl1,9 dl412 kcal12 g84 g1,4 g4,2 g
Tattarijauho, Myllynparas50 g    170 kcal6,5 g34 g0,9 g2,7 g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 82 g 16 tl5,5 rl 25 kcal2,4 g3 g0,1 g0 g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g200 g1,6 kpl   168 kcal2,2 g37 g0,8 g3,6 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 79 g    559 kcal0,3 g0 g63 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 60 g1 kpl   75 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 35 g1 kpl   15 kcal3,4 g0,1 g0 g0 g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3 g    7,9 kcal0,1 g2,4 g0,1 g1,6 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hermesetas -neste5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
637 g    1432 kcal34 g160 g72 g12 g
Ravintosisältö / annos40 g    90 kcal2,1 g10 g4,5 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    225 kcal5,3 g25 g11 g1,9 g
HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!