Paula Heinosen kotitekoinen levite ja valkosipulia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250 g 50 tl17 rl2,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g250 g    1825 kcal2,5 g2,5 g200 g0 g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g250 g    2200 kcal0 g0 g250 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
760 g    4036 kcal3,3 g4,1 g450 g0,2 g
Ravintosisältö / annos760 g    4036 kcal3,3 g4,1 g450 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    531 kcal0,4 g0,5 g59 g0 g
Sekoita voi, oliiviöljy, kiehautettu ja jäähdytetty vesi (sama määrä kutakin) ja murskattu valkosipuli keskenään sauvasekoittimella.

Valkosipuli tuo potkua makuun ja lieventää oliiviöljyn makua tottumattomalle.

Kaada purkkiin, kansi päälle ja jääkaappiin.

Siirry sivulle!