Helppo ja nopea suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g125 g    75 kcal13 g5,4 g0,4 g0 g
Sokeri 213 g71 kpl53 tl18 rl2,5 dl863 kcal0 g212 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 98 g  10 rl1,5 dl335 kcal10 g68 g1,2 g3,4 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18 g 6 tl3 rl0,5 dl67 kcal3,3 g2 g3,9 g5,5 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6 g    24 kcal0 g5,9 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25 g    225 kcal0 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
594 g    1745 kcal40 g294 g42 g8,9 g
Ravintosisältö / annos59 g    173 kcal3,9 g29 g4,2 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    294 kcal6,6 g50 g7 g1,5 g
Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.