Lasagne lohi-pinaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)15 g    83 kcal0,2 g0,2 g9 g0 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300 g    42 kcal5,7 g1,2 g1,5 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk400 g  27 rl4 dl107 kcal2,4 g21 g0,8 g5,6 g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Pinaattilasagnelevyt, barilla (Barilla), annos 100g200 g    700 kcal24 g144 g3 g6 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g60 g    216 kcal17 g1,2 g16 g0 g
Graavilohi100 g    238 kcal19 g0 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1625 g    1767 kcal80 g192 g74 g17 g
Ravintosisältö / annos1625 g    1767 kcal80 g192 g74 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal4,9 g12 g4,6 g1 g
Kuulota sipulisilppua pannulla ja lisää sekaan pinaatti sekä yrttimaustettu tomaattimurska, suolaa, mustapippuria, basilikaa, oreganoa, valkosipulia.

Lisää viimeksi kolmenjuuston kerma.

Lisää vuoan pohjalle kastiketta, sitten lasagnelevyjä, ja uusi kerros kastiketta ja silputtua kalaa.

Laita päälle kastiketta ja juustoraastetta.

paista noin 200 asteessa 40-50 minuuttia.

Peitä tarvittaessa, ettei juusto pala.