Chilitonnikala vuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Kesäkurpitsa300 g0,9 kpl   51 kcal1,2 g7,5 g1,8 g2,1 g
Tomaatti 375 g3 kpl   85 kcal2,1 g13 g1,1 g5,2 g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g20 g    164 kcal0 g0 g20 g0 g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g370 g    999 kcal56 g19 g78 g3,7 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100 g    260 kcal30 g2 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
1315 g    1599 kcal91 g48 g116 g14 g
Ravintosisältö / annos658 g    800 kcal45 g24 g58 g6,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal6,9 g3,7 g8,8 g1 g
Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.