Kana-porkkana-tomaatti pannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Hunaja 13 g 1,9 tl0,7 rl0,1 dl43 kcal0,1 g11 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Porkkana 200 g3,1 kpl   65 kcal1,2 g11 g0,4 g5,1 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390 g    164 kcal6,2 g34 g0,4 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400 g 100 tl40 rl4,7 dl320 kcal52 g8 g8 g0 g
Ruokakerma Valio 5%50 g    30 kcal0,6 g1,4 g2,5 g0 g
Atria Broilerin paistisuikale, maustamaton300 g    510 kcal54 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
1463 g    1248 kcal115 g69 g52 g6,8 g
Ravintosisältö / annos732 g    624 kcal58 g35 g26 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    85 kcal7,9 g4,7 g3,5 g0,5 g
-Öljy ja sipuli kuutioina pannulle, sekoita
-Lisää hunaja ja kana, sekoita
-Lisää porkkana,
-Lisää tomaattimurska,
-Lisää ruokakerma ja mausteita oman maun mukaan, itse laitan pippuria, suolaa ja vähän currya

Sekoita raejuusto juuri ennen syömistä.

Maistuu kyllä uudelleen lämmitettynäkin.