Lihamureke (H-M-P+raejuustotäyte)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1000 g    2275 kcal190 g0 g170 g0 g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300 g    255 kcal9 g14 g18 g0 g
Vehnälese 30 g  10 rl1,5 dl68 kcal4 g4,6 g1,3 g11 g
Kananmuna kuorineen punnittu165 g2,8 kpl   208 kcal18 g0,5 g15 g0 g
Sipulikuutiot rainbow200 g    20 kcal3 g3 g0 g0 g
Herne-maissi-paprika, Rainbow450 g   7,5 dl360 kcal19 g59 g4,1 g14 g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki400 g 100 tl40 rl4,7 dl360 kcal60 g10 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2545 g    3547 kcal303 g90 g216 g25 g
Ravintosisältö / annos255 g    355 kcal30 g9 g22 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal12 g3,6 g8,5 g1 g
Sekoita kermaviiliin leseet, sipulit ja mausteiksi:
-suolaa
-mustapippuria
-valkopippuria
-jauhettua paprikaa
-muitakin oman maun mukaan
Anna turvota jonkin aikaa, että sipulitkin sulaa.

Lisää liha ja munat, sekoita hyvin taikinaksi.

Taputtele pellin kokoinen lätty leivinpaperin päälle, lisää h-m-p ja raejuusto.

Painele kämmenellä täytteitä kiinni taikinaan, on helpompi rullata eikä tavarat pyöri pitkin pöytää.

Rullaa kuten kääretorttu ja hinaa koko laitos pellille kulmittain, muuten ei siihen mahdukaan.

Paista 200 asteessa noin tunti.