Tomaattinen kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g28 g    36 kcal1,3 g6,2 g0,7 g0,6 g
Peruna, keskikokoinen 60g500 g7,1 kpl   300 kcal7,5 g65 g0,5 g4,5 g
Keittojuures, Pirkka200 g    50 kcal2 g9 g0,6 g0 g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g300 g    276 kcal57 g0 g3 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka70 g    57 kcal2,4 g13 g0,7 g0,7 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,8 g0,4 g1,7 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Pirkka isot katkaravut 180g180 g    119 kcal27 g0 g1,3 g0 g
Ruohosipuli, tuore20 g  2,9 rl1/2 dl5,4 kcal0,3 g0,8 g0,1 g0,2 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2229 g    872 kcal98 g100 g7,3 g8 g
Ravintosisältö / annos557 g    218 kcal25 g25 g1,8 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal4,4 g4,5 g0,3 g0,4 g
Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.