Kaaliloora ilman riisiä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000 g    422 kcal24 g68 g4 g42 g
Sipuli (kuorittu)114 g2,1 kpl  1,3 dl31 kcal1,5 g5,5 g0,2 g1,9 g
Siirappi, tumma140 g    448 kcal0,1 g104 g0 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi5.6 g    16 kcal0,5 g0,4 g1,3 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100 g 20 tl6,7 rl1 dl33 kcal3,3 g4,9 g0 g0 g
Parsakaali brokkoli 450 g1,3 kpl   158 kcal21 g8,8 g1,4 g11 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2975 g    1343 kcal71 g192 g24 g55 g
Ravintosisältö / annos496 g    224 kcal12 g32 g4 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal2,4 g6,4 g0,8 g1,9 g
Tässä raa'at aineet, eli näillä eri paino, kuin kypsillä aineilla.

- Punnitse koko satsi (punnitse ensin uunivuoat ja miinusta ne valmiista satsista).

- Punnitse lautaselle sopiva annos.

- Jaa koko satsin paino annoksen painolla, eli montako tämänkokoista annosta saat koko satsista.

- Saat annosmäärän, punnitse aina samankokoinen annos lautaselle, äläkä välitä ohjelman antamista annospainoista.