Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g340 g    534 kcal75 g0 g26 g0 g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g200 g    340 kcal15 g10 g26 g5,6 g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g200 g    258 kcal8,4 g10 g20 g0 g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g150 g    113 kcal27 g0,8 g1,5 g0 g
Sitruuna kuorittu 30 g0,8 kpl   12 kcal0,2 g0,7 g0,3 g0,8 g
Tilli, tuore 10 g  3,3 rl 3 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g450 g    1076 kcal33 g212 g7,2 g35 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1380 g    2335 kcal159 g234 g81 g42 g
Ravintosisältö / annos69 g    117 kcal7,9 g12 g4,1 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    169 kcal12 g17 g5,9 g3 g
Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!