Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee440 g    453 kcal102 g0 g6,6 g0 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Appelsiinimehu, 2 dl200 g 40 tl13 rl2 dl90 kcal0,6 g20 g0,2 g0 g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8 g    30 kcal0,1 g6,7 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
682 g    740 kcal103 g43 g18 g0 g
Ravintosisältö / annos171 g    186 kcal26 g11 g4,6 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal15 g6,3 g2,7 g0 g
Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.