Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Broilerin nahaton rintafilee | 440 g | | | | | 453 kcal | 102 g | 0 g | 6,6 g | 0 g |
Voi | 14 g | | 2,8 tl | 1 rl | 0,2 dl | 102 kcal | 0,2 g | 0,1 g | 11 g | 0 g |
Hunaja | 20 g | | 2,9 tl | 1 rl | 0,1 dl | 66 kcal | 0,1 g | 16 g | 0 g | 0 g |
Appelsiinimehu, 2 dl | 200 g | | 40 tl | 13 rl | 2 dl | 90 kcal | 0,6 g | 20 g | 0,2 g | 0 g |
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g | 8 g | | | | | 30 kcal | 0,1 g | 6,7 g | 0,2 g | 0 g |
|
| Koko resepti 4 annosta | 682 g | | | | | 740 kcal | 103 g | 43 g | 18 g | 0 g |
Ravintosisältö / annos | 171 g | | | | | 186 kcal | 26 g | 11 g | 4,6 g | 0 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 109 kcal | 15 g | 6,3 g | 2,7 g | 0 g |
Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.
Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.
Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.
Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.
Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.
Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).
Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.