Kananjauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi171 g 34 tl11 rl1,7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g1.6 g    4,2 kcal0,3 g0 g0,3 g0 g
KEITTOJUURES Apetit pakaste29 g    7,4 kcal0,3 g1,4 g0,1 g0,7 g
Peruna keitetty93 g    63 kcal1,4 g14 g0,2 g0,7 g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g57 g    73 kcal8,5 g0 g5,1 g0 g
Sipuli (kuorittu)14 g0,3 kpl  0,2 dl3,9 kcal0,2 g0,7 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
366 g    152 kcal11 g16 g5,7 g1,6 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal2,9 g4,3 g1,6 g0,4 g
Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.