Karppipizzapohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)250 g 50 tl17 rl2,5 dl165 kcal30 g10 g0,8 g0 g
Kananmuna kuoreton200 g    286 kcal24 g0 g20 g0 g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%90 g    225 kcal13 g10 g5 g44 g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit90 g    360 kcal36 g14 g18 g14 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.5 g    0,3 kcal0 g0 g0 g2,1 g
Ruokasuola jodioitu 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
645 g    1045 kcal103 g36 g44 g60 g
Ravintosisältö / annos161 g    261 kcal26 g9 g11 g15 g
Ravintosisältö / 100g100 g    162 kcal16 g5,6 g6,8 g9 g
Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.