Broileri-feta-pesto-pasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)450 g    486 kcal104 g0 g8,1 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Soijakastike 36 g 6 tl2 rl0,3 dl22 kcal1,9 g3,4 g0 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g400 g    1440 kcal48 g292 g6 g0 g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)200 g    370 kcal44 g4 g20 g0 g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g100 g    420 kcal2 g2,9 g45 g0 g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g30 g    7,5 kcal0,1 g2,5 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1245 g    2872 kcal200 g305 g93 g0,1 g
Ravintosisältö / annos311 g    717 kcal50 g76 g23 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    231 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.