Kanakastike maissilla ja porkkanalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet300 g    333 kcal69 g0 g6 g0 g
Porkkana 220 g3,4 kpl   72 kcal1,4 g12 g0,4 g5,6 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Maissi jyvät 165 g    237 kcal4,6 g42 g4 g6,1 g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)390 g    156 kcal6,6 g32 g0,4 g0 g
Voi 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl109 kcal0,2 g0,1 g12 g0 g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa20 g    20 kcal2,2 g0,6 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1192 g    959 kcal86 g93 g24 g13 g
Ravintosisältö / annos298 g    240 kcal21 g23 g6,1 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    80 kcal7,2 g7,8 g2 g1,1 g
Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.