Tomaatti-vuohenjuustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 113 g1,7 kpl   37 kcal0,7 g6,3 g0,2 g2,9 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5 g0,9 kpl   3,6 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Juustokumina jeera (), annos 6g5 g    18 kcal0,9 g2,2 g1,1 g0,5 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000 g  67 rl10 dl350 kcal16 g69 g1 g14 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 11 g1 kpl   36 kcal1 g1,5 g2,9 g0,1 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Sokeri 5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g150 g    252 kcal13 g6 g21 g0 g
Oregano, kuivattu 0.5 g 1/2 tl1/4 rl 1,5 kcal0,1 g0,1 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1853 g    748 kcal33 g95 g27 g20 g
Ravintosisältö / annos309 g    125 kcal5,6 g16 g4,4 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal1,8 g5,1 g1,4 g1,1 g
Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.