Porkkanainen jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Porkkana 200 g3,1 kpl   65 kcal1,2 g11 g0,4 g5,1 g
Sipuli 120 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,8 g0,2 g2 g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)390 g    156 kcal6,6 g32 g0,4 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%200 g    340 kcal14 g2,8 g30 g4 g
Tomaatti, tuore200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1610 g    1194 kcal100 g59 g60 g14 g
Ravintosisältö / annos403 g    299 kcal25 g15 g15 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    74 kcal6,2 g3,7 g3,7 g0,9 g
1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)