Helppo siskonmakkarasoppa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g500 g    1100 kcal54 g3 g85 g0 g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g750 g    428 kcal11 g93 g1,5 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2079 g    1553 kcal65 g97 g89 g0,2 g
Ravintosisältö / annos416 g    311 kcal13 g19 g18 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal3,1 g4,7 g4,3 g0 g
Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.